Har dit bureau eller virksomhed brug for assistance, så ring til TUA og vi finder sammen den bedste løsning.phone25 11 12 68
  Din ForlÆngede Arm


Har dit bureau eller virksomhed brug for at få hjælp til at løse en opgave eller til at færdiggøre et projekt, I ikke selv kan nå, så er jeg den rette person. Jeg har arbejdet med grafisk arbejde siden 1990, alt fra rentegning af logoer til store bogproduktioner.

Jeg har mange års erfaring som ­rentegner for designbureauer og ser en ære i at rette selv den mindste ting, så det færdige materiale er 100% i orden og altid til tiden.

Jeg tilbyder freelance assistance på alt fra mindre opgaver til større projekter og holder mig konstant ajour på det tekniske område.

 

“ Tua har to rigtig gode egenskaber som gør hende til min foretrukne leverandør af grafiske opgaver. For det første leverer hun en høj grad af kvalitet – hun er meget detaljeorienteret og grundig – hvilket resulterer i så godt som ingen fejl. For det andet er Tua utrolig hurtigt – hun svarer altid indenfor samme dag og opgaver bliver leveret indenfor en utrolig kort tidsramme. "

Stine Valeur Brøndum Bøegh
www.lundbeck.com


" Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Tua gennem flere år og på en bred vifte af projekter. Ekstrem detaljeorienteret og kvalitetsbevidst er kvaliteter ved Tua, som jeg sætter meget stor pris på. "

Christina Bruun Olsson
www.christinabruunolsson.dk


“ Egentlig vil jeg helst ikke have at alt for mange får øjnene op for Tuas kvaliteter, for vi vil helst ikke dele hende:-) Tua driver en unik forretning, som er karakteriseret af en uhørt høj grad af præcision og leveringssikkerhed, som jeg ikke har set tilsvarende andre steder. ”

Anders Sølgaard, Seven Four Pharma
www.74pharma.com


" Tua er uden sidestykke en af de bedste rentegnere i Danmark. Har perfektionismen, kvaliteten, hastigheden, og det særlige gen der skal til, og som få rummer. Nemlig at sikre alt er perfekt inden der sendes til produktion. Derudover er hun eminent i billedbehandling og færdiggørelse. Jeg vil - hvis det er muligt til enhver tid arbejde sammen med Tua igen. "

Dorte Krogh
www.DorteKrogh.com

 

     
TUA